مدتی‌ست موج «آماده شروع به همکاری» یا همون «open to work» در لینکدین به راه افتاده. خیلی شرکت‌ها در حال تعدیل نیرو هستن یا خیلی از همکارامون به فکر مهاجرت افتادن. همه اینا یه معنی داره، این که «اوضاع خوب نیست».

شرکتی که مجبور به خداحافظی با سرمایه اصلی‌اش یعنی «همکارانش» می‌شه یا نخبه‌ای که قید خانواده و دوست و آشنا و کارش رو می‌زنه و می‌خواد مهاجرت کنه؛ هر دو در شرایط سختی قرار گرفتن و طاقتشون طاق شده.

در یازدهمین رویداد چامه می‌خوایم به تجربه کسانی گوش بدیم که قبلا توی یه همچین شرایط سختی قرار گرفتن ولی دوباره تونستن از جاشون بلند بشن و ادامه بدن‌. این شد که تصمیم گرفتیم موضوع یازدهمین رویداد چامه رو «مدیریت منابع انسانی در بحران» انتخاب کنیم و راجع این مسئله در کشور خودمون صحبت کنیم.


 

مهمانان رویداد

 


آقای محمدرضا آقایا
مدیرعامل شرکت باسلام


محمدرضا آقایا، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد فلسفه هنر و کارمند دانشگاه ادیان و مذاهب قم بود. آقایا در آستانه عضویت در هیات علمی دانشگاه تصمیم گرفت که از دانشگاه استعفا دهد. او سراغ راه‌اندازی یک بازار اجتماعی رفت. استارت‌آپ باسلام یکی از استارت‌‌آپ‌های موفق ایرانی است که با هدف خرید و فروش صنایع دستی و خوراکی‌های محلی ایجاد شده است.

 

خانم سارا بانکی
مدیرعامل شرکت پم‌کو
 

سارا بانکی، به مدت دو سال در رشته مهندسی صنایع دانشگاه شریف تحصیل کرد اما وقتی همسرش یعنی علی زواشکیانی در کانادا پذیرش گرفت، او هم تحصیلات خود را در ایران نیمه‌کاره رها و برای شروعی دوباره، به همراه همسرش مهاجرت کرد. خانم بانکی مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری را در کانادا طی کرد. وی بعد از فارغ‌التحصیلی از دکتری رشته منابع انسانی و رفتار سازمانی، با همکاری همسر خود (دکتر زو اشکیانی) دست به تاسیس شرکتی در ایران زد. سارا بانکی هم‌اکنون مدیرعامل شرکت پم‌کو است.

 

 


خانم آسیه حاتمی
مدیرعامل ایران‌تلنت


آسیه حاتمی فارغ‌التحصیل مهندسی پلیمر است. او پس از فارغ‌التحصیلی، در بخش فروش یک شرکت، جایی که ارتباطی به رشته تحصیلی‌اش نداشت، مشغول به کار شد. اما پس از آن به سراغ کسب‌وکار شخصی خود رفت‌ و ایران تلنت را تاسیس کرد. آسیه حاتمی از جمله زنان پیشتاز در حوزه کارآفرینی به شمار می‌آید. او موسس شرکت ایران‌تلنت، یکی از بزرگترین سایت‌های کاریابی‌ ایرانی‌ست که نزدیک به 20 سال به کارجویان و شرکت‌ها، خدمت ارائه داده است‌.

 

آقای محمدمهدی ایزدخواه
مدیرعامل انتشارات ترجمان
 

اگر استارتاپی هستید یا اهل مطالعه مسائل اجتماعی، حتما ترجمان رو میشناسید و با مقاله، پادکست‌ها یا فصل‌نامه‌های این انتشارات آشنا را آشنایید.انتشارات ترجمان علوم انسانی در سال ۱۳۹۲ کار خود را به‌طور رسمی آغاز کرد، سایت و انتشاراتی با محوریت ترجمه که در پی نویسندگان و اندیشه‌های نادیده و ناشنیده می‌گشت. انتشارات ترجمان طی نخستین حضورش در نمایشگاه کتاب «ناشر برگزیدۀ تازه‌تأسیس» شد و تاکنون ۷۶ عنوان کتاب منتشر کرده است.

 

روایت‌های این رویداد