
رویداد سوم چامه
رویش در آموزش
هر انسانی در برخی موضوعات، مهارت، استعداد و علاقهی بیشتری دارد. بیشتر افراد بعد از کشف آن، به دنبال تقویت این مهارتها هستند. جهت تحقق این امر قاعدتا باید سراغ افراد متخصص بروند. آموزش و یادگیری لازمه پیشرفت و موفقیت هستند. آموزشگاههای زیادی هستند که برای هر مهارتی آموزشهای اختصاصی ارائه میدهند. در سالهای گذشته با نوآوریهای صورت گرفته در این حوزه، برای آموزش و یادگیری سبکهای جدیدی به وجود آمده است.
در کشور ما نیز مجموعهها و کسبوکارهایی پرچمدار تغییرات در حوزه آموزش بودند. به طور مثال حسین ناصری که خود به دنبال یادگیری زبان بود، با ترکیب آموزش زبان و روانشناسی یادگیری، سبک جدیدی برای آموزش زبان به وجود آورد. در حال حاضر افراد زیادی از این متد یادگیری زبان استفاده میکنند. نمونه دیگر مصطفی کلامی است که یک پلتفرم آموزشی در کشور و در بستر اینترنت راهاندازی کرد.
رویداد سوم چامه در ادامه رویدادهای چامه، با هدف بیان روایتهای دست اول از فضای کسبوکار و استارتاپی ایران با موضوع آموزش برگزار شد. رویداد سوم چامه میزبان مدیرانی بود که کسبوکارشان حول محور آموزش، نوآوری داشتند. مدیرانی که میخواستند در روند یادگیری تغییراتی را ایجاد کنند.
محمدحسن داودی مدیر مدارس صبح رویش
محمدحسن داودی، مدیر مدارس کودکان کار صبح رویش و یک فعال اجتماعی است. در صبح رویش برنامههای درسی و تربیتی ویژه کودکان کار طراحی شده و خبری از فرایندهای متداول مدارس دیگر نیست. صبح رویش از مهر ۹۴ کار خود را در محله دروازه غار شروع کرد. پس از گذشت ۵ سال، ۱۰۵۱ کودک کار در ۷ مدرسه صبح رویش مشغول تحصیل هستند. مدارس تحت مدیریت داودی، از هیچ نهادی کمک هزینه مالی دریافت نکردهاست. تمام هزینههای مدرسه توسط خیرین تامین میشود.
مصطفی کلامی هریس مدیرعامل فرادرس
دکتر مصطفی کلامی دانش آموخته برق کنترل و همبنیانگذار فرادرس است. کلامی سال ۸۷ ایده راهاندازی یک سایت آموزشی را با دوست خود در میان گذاشت. کمی بعد با انتشار محتوای متنی در قالب pdf کار خود را شروع کردند. سال ۸۹ اولین مجموعه ویدئوهای آموزشی را منتشر کردند. در سال ۹۱ فرادرس رسما به عنوان یک شرکت ثبت شد. کلامی هیچوقت معطل امکانات و سرمایه نماند و در هر شرایطی، فرادرس را با تاکید بر کیفیت محتوا پیش برد. فرادرس در حال حاضر بیش از ۱۱۰ کارمند و ۱۳۰۰ مدرس فعال دارد. تاکنون در سایت فرادرس بیشتر از دوهزار عنوان درسی منتشر شده است. فرادرس در مدت فعالیت خود حدود ۶۰۰هزار کاربر داشته و ۱۲هزار ساعت محتوای آموزشی ارائه کرده است.
حسین ناصری بنیانگذار زبان شناس
حسین ناصری از جمله افرادی بود که همیشه با آموزش زبان مشکل داشت. ناصری در فرآیند مهاجرت خود درگیر نمره زبان بود که متوجه خلا آموزش زبان در کشور شد. او تصمیم به توسعه یک اپلیکیشن در این حوزه گرفت. با وجود اینکه تخصصی در وبنویسی و اندروید نداشت با استمرار و پشتکار سال ۹۴ نسخه اولیه اپلیکیشن زبان شناس را منتشر کرد. سال ۹۸ زبانشناس موفق به جذب سرمایه شد و نسخه ios خود را نیز ارائه کرد. با شیوع کرونا رشد زبانشناس سرعت زیادی گرفت. در حال حاضر این اپلیکیشن ۲۰۰ هزار کاربر فعال دارد.



قبلی
بعدی
روایتهای این رویداد
داستان شكل گيري فرادرس؛ بزرگترین پلتفرم آموزشی کشور
امروزه یادگیری هر فن و حرفهای خیلی راحت است. با...
مدرسهای متفاوت برای بچههای کار
وقتی اسم کودک کار میآید، همه افسوس میخورن که جای...
از رویای آمریکا تا اپلیکیشن زبانشناس
یکی از چالشهای اساسی ما در زندگی یادگیری زبان است....