
رویداد پنجم چامه
گلوگاه اسکیل آپ
یک کسبوکار از ایده شروع شده و تا رسیدن به موفقیت مراحل زیادی را طی میکند. یکی از مراحلی که در این بازه روبروی استارتاپها و کسبوکارها قرار میگیرد اسکیلآپ است. یک استارتاپ پس از آنکه توانست مدل کسبوکاری خود را تثبیت کند؛ به تناسبی از محصول-بازار میرسد. در این زمان است که به مرحله رشد سریع میرسند، که نام این رشد اسکیلآپ است. شاید اگر از دور نگاهی به کسبوکار در مرحله اسکیلآپ بیندازیم، مرحلهای شیرین و ساده بهنظر برسد. اما اگر از هر مدیرعامل و بنیانگذاری پرسوجو کنید، آنها به شما میگویند که اسکیلآپ، مرحلهای لذتبخش همراه با اضطرابهای فراوان است.
اسکیل آپ زمانی رخ میدهد که یک کسب و کار و استارتاپ، محصول و خدمات خود را بهاندازه کافی در بازار تست کرده و به تثبیت رسیده است. به زبان دیگر اسکیل آپ، شرکتی است که توانسته مدل کسبوکاری خود را به مدلی تکرار پذیر بدل کند. بازار با محصول این کسبوکار به تناسب رسیده است. مدل اقتصادی این مجموعه در بازار کوچک جواب داده و میتواند در ابعاد بزرگتر نیز عمل کند.
رویداد پنجم چامه در ادامه رویدادهای چامه، با هدف بیان روایتهای دست اول از فضای کسبوکار و استارتاپی ایران با موضوع اسکیلآپ (scaleup) برگزار شد. رویداد پنجم چامه میزبان مدیرانی بود که کسبوکارشان اسکیل آپ داشته و به موفقیت رسیده بودند. مدیرانی که توانستند این رشد سریع را تجربه کنند و کسبوکارشان از این چالش به سلامت عبور کرده.
نسیم توکل رییس هیئت مدیره عرش گستر
نسیم توکل در میمه اصفهان بدنیا آمد. برخلاف علاقهاش، در رشتهزمینشناسی دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد. مدتی بعد از فارغ التحصیلی ازدواج کرد و در شرکت همسرش در واحد بازرگانی مشغول به کار شد. بعد از مدتی تصمیم به فعالیت در واحد فروش گرفت و طی سه ماه میزان فروش را از 50 میلیون به 150میلیون رساند. نسیم توکل در حوزه بازاریابی، 7 عنوان کتاب تالیف کرده است. از سوابق کاری توکل میتوان به: عضویت در انجمن asis آمریکا، کمیته ict اتاق ایران، مجمع عالی کارآفرینان ایران و رییس کمیته زنان حفاظت الکترونیک اشاره کرد.
حامد تاجالدین همبنیانگذار آچاره و اوبار
حامد تاج الدین فارغالتحصیل مهندسی برق و کارشناسی ارشد mba از دانشگاه شریف است. سال 2011 برای ادامه تحصیل به کانادا رفته و از دانشگاه یورک، مدرک دکترای کسبوکار را اخذ میکند. تاجالدین سال 2012 یک استارتاپ، مشابه اینستاگرام راهاندازی میکند که به موفقیت نمیرسد. تاج الدین که تِز دکترا و عمده تحقیقاتش در مورد پلتفرمها بود به ایران بازگشت تا کسبوکار خود را راه اندازی کند. حامد تاجالدین سال 94، با ۳ دانشجوی برق شریف استارتاپهای اوبار و آچاره را راهاندازی کرد. آچاره و اوبار به دلیل موفقیتهای متعدد رهبر و پیشروی بازار خود هستند.
محمد نصری مدیرعامل آریا مدتور
محمد نصری بعد از کنکور با ورود به دانشگاه، به سرعت وارد بازار کار شد. او به طراحی سایت، اپلیکیشن موبایل و توسعه نرمافزار روی آورد. داستان نصری با آریا مدتور از زمانی شروع شد که یک پزشک پیشنهاد سایت سه زبانه داد. محمد نصری و تیمش این پروژه را غیر ضروری میدانستند، اما با ادامه کار متوجه شدند که مطب دکتر پر از بیماران خارجی شده است. اینجا بود که ایده آریا مدتور به ذهن آنها آمد. نصری و تیمش ایده آریا مدتور را پیش بردند. تا به اکنون ۱۸۰ کارمند و ماهانه حدود ۱۰۰۰ درخواست برای درمان دارند. آریا مدتور در مدت سه سال و نیم از شروع کار ۳میلیون دلار فروش داشته است.
سجاد باقری همبنیانگذار همراه مکانیک
مهندس سجاد باقری کارش را از سال 92 شروع کرده است. همراه مکانیک، استارتاپی برای کارشناسی خودرو در محل است. داستان شکلگیری همراه مکانیک نیز در نوع خود جالب است. یکی از دوستان سجاد نیاز به کارشناسی خودرو در محل داشت. همینجا بود که جرقه ایده همراه مکانیک در ذهن سجاد باقری خورد. همراه مکانیک در حال حاضر ۳۰۰ کارمند دارد و بزرگترین استارتاپ حوزه خودرو است.




قبلی
بعدی
روایتهای این رویداد
مسیر موفقیت بانوی کارآفرین
خانم نسیم توکل رئیس هیئت مدیره عرشگستر در رویداد چامه...
از طراحی سایت تا بزرگترین پلتفرم گردشگری سلامت
گفتههای محمد نصری همبنیانگذار آریا مدتور از چالشهای کسبوکار در...
از رویا پردازی تا بزرگترین پلتفرم خدماتی کشور
گفتههای سجاد باقری همبنیانگذار همراه مکانیک از چالشهای مسیر...
بازگشت به ایران برای راهاندازی کسبوکار
گفتههای حامد تاج الدین هم بنیانگذار آچاره در رویداد چامه...